Advil Advil 400 mg Ibuprofen Ovaal 20 tabletten

€5,49
Op voorraad (1001 Producten)
1- 2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8712769011662
Informatie

Algemeen
Advil Reliva Forte Oval-tabs 400mg bevat per tablet 400mg ibuprofen. Rugpijn is een pijn die veel voorkomt. Het kan ineens, maar ook geleidelijk ontstaan. Advil Reliva Forte Oval-Tabs 400mg werken langdurig tot 8 uur lang en ontstekingsremmend tegen rugpijn, Naast rugpijn zijn deze tabletten bedoeld voor de verlichting van lichte tot matige pijn, waaronder reumatische pijn, spierpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn. Tevens is het bedoeld voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en griep.

Dosering
De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 tablet innemen. De aanbevolen periode tussen twee doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 tabletten (1200 mg) per 24 uur. De tablet moet met water worden ingenomen. Niet op de tablet kauwen.

Waarschuwingen
Geef dit middel niet aan kinderen jonger dan 12 jaar, tenzij op advies van een arts.
Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

- U heeft een maagzweer of -bloeding of u heeft tweemaal of vaker los van elkaar staand een maagzweer of -bloeding gehad.
- U heeft in het verleden als gevolg van behandeling met dit geneesmiddel of een andere NSAID een maagbloeding of -perforatie gehad.
- U lijdt aan een andere bloedings- of bloedziekte.
- U bent allergisch voor ibuprofen of één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden onder punt 6 in de bijsluiter.
- U bent allergisch voor acetylsalicylzuur (ofwel aspirine) of een andere NSAID-pijnstiller.
- U lijdt aan ernstig lever-, nier- of hartfalen.
- U bent in de laatste drie maanden van uw zwangerschap.
Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 30 ℃.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Actieve stof Ibuprofen
Sterkte 400
Vorm tablet
Leeftijd Vanaf 12
Indicatie bij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn; bij koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep.
Contra Indicatie Overgevoeligheid voor ibuprofen of een ander bestanddeel van de tablet, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers (NSAID's) bij jou astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, een ontstoken neusslijmvlies of netelroos veroorzaken.
Dit is een geneesmiddel:

Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »