Alive Aleve Feminax Tabletten 12TB

€4,25
Op voorraad (42 Producten)
1- 2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8713091026959
Informatie

Algemeen
Aleve Feminax Tabletten is een pijnstiller die speciaal ontwikkeld is om de oorzaak van de menstruatiepijn aan te pakken en helpt de bloeding te verminderen. Aleve Feminax werkt snel, moeiteloos en de hele dag door. Zodat u weer kunt genieten van alles wat u van plan was.

Buikkramp, rugpijn en hoofdpijn: menstruatiepijn voelt anders dan ‘gewone’ pijn. Dat komt doordat menstruatiepijn een specifieke oorzaak kent: een verhoogde aanmaak van prostaglandines in de baarmoeder. Die stof is nodig om de menstruatie op gang te brengen, maar wanneer de hoeveelheid prostaglandines te hoog oploopt, kan menstruatiepijn ontstaan.

- Speciaal tegen menstruatiepijn
- Werkt tot wel 12 uur lang
- Helpt ook de bloeding te verminderen
- Verlicht buikpijn, rugpijn en hoofdpijn bij menstruatie

Dosering
Menstruatiepijn is vaak het hevigst op de eerste dag: dan is de concentratie prostaglandines het hoogst. Bij beginnende menstruatiepijn wordt geadviseerd om een aanvangsdosering te nemen van 2 tabletjes Aleve Feminax tegelijk. Zo voorkom je dat de hoeveelheid prostaglandines te hoog oploopt en de menstruatie pijnlijk wordt. Indien nodig kun je na 8 tot 12 uur nog een tabletje Aleve Feminax nemen totdat de klachten voorbij zijn.

Waarschuwingen

Gebruik Aleve Feminax NIET als u zwanger bent of binnenkort wilt worden.
Duizeligheid en wazig zien komen heel soms voor bij Aleve Feminax. Neem geen deel aan het verkeer als u hier last van heeft.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

ean code: 8713091026959

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »