Aromed Olie Dennennaald Bio 10ml

€12,25
Op voorraad (99 Producten)
2-3 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8714139007077
Informatie

Helpt goed voor neusholtes en bronchiën (slijmoplossend), vermoeidheid en zenuw zwakte, overbelasting van de spieren of sport blessure, voor de blaas en de urinewegen.
Dennennaald is herstellend, opwekkend en versterkend en werkt verwarmend en zuiverend. Het geeft zelfvertrouwen, verlicht schuld gevoelens en werkt vergevingsgezind.

Pinus sylvestris
 
Bekend als de grove Den, een hoge groen blijvende naaldboom. De etherische olie word soms gewonnen uit de naalden, jonge loten en dennenappels d.m.v. stoom distillatie, maar de beste olie word gewonnen door droge distillatie uit de naalden. Dennen heeft een terpentijnachtige boven toon en een droge zoete houtachtige onder toon.
 
Eigenschappen
Dennen is een heel goed middel om slijm op te lossen en helpt ook zeer goed voor de neusholtes en op de bronchiën. Door zijn zuivere en doordringende werking is Dennen goed voor het verlichten van vermoeidheid en zenuw zwakte. Dennen is herstellend, opwekkend en versterkend en werkt verwarmend en zuiverend. Het is zeer geschikt voor overbelasting van de spieren of sport blessure. Tevens is de Dennen heilzaam voor de blaas en de urinewegen. Het geeft zelfvertrouwen, verlicht schuld gevoelens en werkt vergevingsgezind.
 
Gebruik
Enkele druppels toevoegen aan je basis olie, massage olie of basiscrème.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »