Aromed Aromed Pedura Zweetvoetenspray 50 ml

€10,25
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8714139001235
Informatie

Zweetvoeten is een grote bron van schaamte. Er zijn zelfs mensen die een nieuw paar schoenen kopen, zonder ze eerst in de winkel te passen. Het is nu eenmaal zo, dat zo´n penetrante voetengeur door de omgeving als zeer hinderlijk wordt ervaren. Zweetvoeten scheiden immers dezelfde nare geur af als kaas die te lang in de zon heeft gelegen. Met Pedura Voetspray kan ook jij je ´kaasplankjes´ weer snel omruilen voor fris ruikende voeten.

Bacteriën zijn de oorzaak

Veel mensen houden de overproductie van transpiratievocht verantwoordelijk voor de geur van zweetvoeten. Dat is onjuist. Zweetvocht is van zichzelf vol-strekt reukloos. De grote boosdoeners zijn bacteriën die op je voet leven en zich in een warm en vochtig klimaat in hoog tempo gaan vermenigvuldigen. Door inwerking van zweetvocht sterven huidcellen versnelt af en gaan een chemische verbinding aan met de bacteriën. Vervolgens wordt er een zuur afgescheiden dat verantwoordelijk is voor die typische zweetvoetengeur.

Remt de zuurproductie

Pedura Voetspray is vervaardigd uit medicinale alcohol, water, kamfer, men-thol, hammamelis, dennennaald en tea tree. Deze natuurlijke bestanddelen verfrissen de voeten, verminderen de productie van zweetvocht door de ad-stringerende werking. Deze bestanddelen bestrijden tevens de wildgroei van bacteriën op de voethuid. Daardoor kan er geen zuur meer worden afgeschei-den, zodat je snel kunt afrekenen met onaangenaam zwetende en ruikende voeten.

Gebruik

Pedura Voetspray twee tot drie maal per dag op je voeten en in je schoenen sprayen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »