Lucovitaal Keel Hoestspray 20ml

€6,10 €9,99
Op voorraad (97 Producten)
3-5 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8713713041018
Informatie

Keelpijn en kriebelhoest kunnen erg vervelend en pijnlijk zijn. Heb je last van keelpijn of kriebelhoest? Gebruik Keel Hoestspray van Lucovitaal voor de behandeling van keelpijn en kriebelhoest.

Deze keelspray heeft een verzachtende en beschermde werking in de keel. De voordelen van Keel Hoestspray op een rijtje:

  • Hoeststillend en verzachtend;
  • Vermindert heesheid en pijn bij slikken;
  • Verlicht snel keelpijn en (kriebel)hoest.

De werkzame bestanddelen van de keelspray, INDK-213 en honing, vormen een laag en versterken het keelslijmvlies. De spray legt een dunne beschermende laag in de keel, die het keelslijmvlies beschermt en verzacht en de irritatie vermindert. Het werkt hoeststillend en vermindert de hevigheid van hoesten (ook ’s nachts).

Gebruiksaanwijzing

Keel Hoestspray van Lucovitaal is bedoeld voor gebruik in de mond- en keelholte. Start de behandeling bij de eerste symptomen van een zere keel of een kriebelhoest. Spray één tot vier keer in de keelholte, om de twee tot drie uur (of wanneer nodig, tot zes keer per dag). Bij gebruik door kinderen tot 10 jaar: altijd onder begeleiding van een volwassene.

 

Wijze van toepassing:

  1. Schud de flacon voor gebruik;
  2. Draai het mondstuk dat naar beneden wijst naar voren zodat dit enigszins schuin omhoog wijst;
  3. Houd het hoofd schuin achterover en steek het mondstuk zover in de mondopening totdat je hand waarin zich de flacon bevindt tegen de kin komt. De spray richt zich nu op de juiste plaats in de keel;
  4. Spray één tot vier keer in de keel;
  5. Probeer direct na het sprayen om slikken gedurende korte tijd te vermijden, waardoor het zich beter aan het keelslijmvlies hecht;
  6. Maak de verstuiver schoon met een tissue.

Ingrediënten

Aqua, honing, glycerin, INDK-213, Microcrystalline Cellulose, Panthenol, Xylitol, Sodium Saccharin, Sodium Levulinate, Aroma, Laureth-9, Carboxymethylcellulose Sodium, Allantoin, Sodium Anisate, Citric Acid, Phenoxyethanol.

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Niet gebruiken: Als je niet kunt slikken; Als je overgevoelig bent voor één van de ingrediënten; Bij kinderen jonger dan 5 jaar.

Raadpleeg een arts: Als de symptomen verergeren of je niet meer kunt slikken of drinken; Als de keelpijn gepaard gaat met koorts, die langer dan drie dagen duurt; Als de keelpijn gepaard gaat met een uitslag in het gezicht of op je lichaam; Als de keelpijn langer dan zeven dagen aanhoudt; Als je zieker wordt.

Er is geen informatie bekend over het gebruik van Keel Hoestspray van Lucovitaal tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Raadpleeg eerst je arts of apotheker wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »