Bloem Bloem Echinacea Extra Forte & Cats Claw Duo 2x100

€14,90
Op voorraad
1-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Bloem Echinacea Extra Forte Druppels
Deze druppels van Bloem hebben een drievoudige werking op het lichaam. De druppels bevatten niet alleen Echinacea, maar ook Cat's Claw om het immuunsysteem te ondersteunen. Plantago major is toegevoegd om vrijer te ademen en verzacht de luchtwegen. Echinacea Extra Forte bevat daarnaast ook Echinacoside en Polysaccharides. Deze ingrediënten ondersteunen het afweersysteem van het lichaam. Hierdoor wordt de weerstand verhoogt en het immuunsysteem geactiveerd. Cat's Claw geeft het lichaam meer energie zodat snel herstel na ziekte mogelijk is. Wanneer het middel uitwendig wordt gebruikt is het geschikt om de huid te verzorgen en te reinigen. Hierdoor werkt het tegen puistjes en mee-eters.

 

Welke bestanddelen zitten er in Bloem Echinacea Extra Forte Druppels?
De druppels bevatten tinctureren van rode zonnehoed-kruid (Echinacea purpurea), Cat's Claw-bast (Uncaria tomentosa), Smalbladige zonnehoedwortel (Echinacea angustifolia) en Smalle weegbree-kruid (Plantago lanceolata). Daarnaast is er gezuiverd water en alcohol toegevoegd.

 

Samenstelling per dosering

Kruidenextracten:  
Rode zonnehoed-kruid (Echinacea purpurea) 81%
Cat’s Claw-bast (Uncaria tomentosa) 10%
Smalbladige zonnehoedwortel (Echinacea angustifolia) 4,5%
Smalle weegbree-kruid (Plantago lanceolata) 4,5%

 

Hoe wordt Bloem Echinacea Extra Forte Druppels gebruikt?
De Echinacea Extra Forte Druppels kunnen zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt.

Inwendig: Neem 1 tot 3 keer per dag 30 druppels in met weinig water. Bij een dringende behoefte kan je elke uur of half uur een dosering innemen. Kinderen mogen heet aantal leeftijd + 3 druppels innemen.
Uitwendig: Verdun de druppels met 6 delen afgekoeld, gekookt water. Breng het dan met een compres of een schoon watje aan op de huid.

 

Let op! Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.

 

Dit product is een voedingssupplement. Lees voor gebruik altijd de aanwijzingen op de verpakking en in de bijsluiter. Raadpleeg bij twijfel altijd een (huis)arts. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerd en gezond voedingspatroon.

 

EAN: 8713549021192

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...