Canesten Canesten Gyno 1-Capsule (zachte capsule)

€13,72 €15,65
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8713091040030
Informatie

1-daagse Zachte Capsule

 • Behandeling met één zachte capsule voor inwendig gebruik
 • Lokale behandeling
 • Met werkzame bestanddeel clotrimazol
 • Een vaginale schimmelinfectie is niet gevaarlijk, maar kan wel erg vervelend zijn. Bovendien: een schimmel gaat niet altijd vanzelf over. Een behandeling die ervoor zorgt dat je snel van de lastige symptomen af bent, is van belang om je zo snel mogelijk weer jezelf te voelen. Met Canesten GYNO is een snelle en effectieve behandeling mogelijk.
 • Canesten GYNO voor inwendig en uitwendig gebruik stopt in korte tijd de groei, doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol.
 • Canesten Gyno 1 Zachte Capsule wordt gebruikt bij infecties in of rond de vagina (schede), die worden veroorzaakt door bepaalde schimmel- of gistsoorten. U kunt een vaginale schimmelinfectie herkennen door jeuk, een branderig gevoel, rode, gezwollen, pijnlijke schaamlippen en een witte, klonterige, geurloze afscheiding ('vaginale vloed').

  Hoe te gebruiken?
  Het inbrengen van de capsule in de vagina kan het beste plaatsvinden terwijl u op uw rug ligt, met iets opgetrokken en gespreide benen. De capsule kan met de bijgeleverde applicator of met de hand worden ingebracht: Inbrengen met behulp van de bijgeleverde applicator
  1. Trek het staafje tot uit totdat u weerstand voelt. Steek daarna de capsule met de spitse kant in de daarvoor bestemde ruimte van de applicator.
  2. Draai de capsule stevig in het uiteinde van de applicator. De capsule past er precies in.
  3. Houd de schaamlippen met de vrije hand uit elkaar en breng de applicator met de capsule voorzichtig zo diep mogelijk in de vagina in.
  4. Druk het staafje voorzichtig geheel in, zodat de capsule in de vagina wordt ingebracht. Trek vervolgens de applicator terug en gooi deze weg.

Dit is een geneesmiddel:

Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »