Canesten Canesten Gyno 1-Daags Tablet 1 tablet

€12,45 €14,65
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8713091028403
Informatie
  • 1-daagse tablet
  • Behandeling met één tablet voor inwendig gebruik
  • Lokale behandeling
  • Met werkzame bestanddeel clotrimazol

   Canesten GYNO 1 Tablet, zonder recept. Effectieve behandeling van vaginale schimmels.

   Wat is een vaginale schimmelinfectie?

   Een vaginale schimmelinfectie: vrouwen praten er liever niet over, maar zeker de helft van de vrouwen heeft er soms last van. Een vaginale schimmelinfectie is een infectie van de vagina, veroorzaakt door bepaalde schimmelsoorten of gisten.

   Een vaginale schimmelinfectie kan elke vrouw overkomen. In de vagina leven namelijk schimmels en bacteriën. Dat is heel normaal. Tussen die schimmels en bacteriën bestaat een natuurlijk evenwicht. Soms raakt dit evenwicht verstoord. Bepaalde schimmels kunnen dan de overhand nemen en er ontstaat een schimmelinfectie.

   Mogelijke oorzaken van een vaginale schimmelinfectie:

   • Gebruik van antibiotica of andere medicijnen
   • Verminderde weerstand
   • Te grondig reinigen met zeep
   • Zwangerschap of menstruatie
   • Diabetes

    

   Gevolgen van vaginale schimmel

    

   Een vaginale schimmel is niet gevaarlijk, maar kan wel erg vervelend zijn. Zorg daarom dat je vaginale schimmel snel en effectief behandeld.

   Lees voor gebruik de bijsluiter. Mocht je twijfelen of de symptomen van een vaginale schimmelinfectie wel van toepassing zijn op jouw situatie? Vraag dan de huisarts om advies.

   Wat zijn de symptomen van een vaginale schimmel?

   • Jeuk: Een vaginale schimmel kan vervelende jeuk veroorzaken rondom de vulva. De neiging bestaat om te gaan krabben. Probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen, want dit kan de huid aantasten.
   • Rode, gezwollen vulva.
   • Brandend gevoel rondom de vulva. Probeer niet te krabben, want dit kan de huid aantasten.
   • Witte, klonterige afscheiding: deze afscheiding is vloeibaar, doorzichtig en gewoonlijk bijna geheel geurloos.

   Gebruik

   Een vaginale schimmelinfectie is niet gevaarlijk, maar kan wel erg vervelend zijn. Bovendien: een schimmel gaat niet altijd vanzelf over. Een behandeling die ervoor zorgt dat je snel van de lastige symptomen af bent is van belang om je zo snel mogelijk weer jezelf te voelen. Met Canesten GYNO tablet is een snelle en effectieve behandeling mogelijk.

    

   Canesten GYNO tablet voor inwendig en uitwendig gebruik stopt in korte tijd de groei, doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. De tablet zorgt voor een lokale behandeling voor vaginaal (inwendig) gebruik. Voor uitwendige verlichting van de jeuk, kan aanvullend Canesten GYNO crème worden gebruikt.

   Canesten GYNO tablet

   Canesten GYNO 1-daagse tablet stopt in korte tijd de groei, doodt de vaginale schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. De tablet zorgt voor een lokale behandeling voor vaginaal (inwendig) gebruik.

  Gebruik

  Voor het slapen gaan de tablet zo diep mogelijk in de vagina inbrengen. De tablet smelt door de warme en vochtige omgeving.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »