A.Vogel Cinuforce mentholspray 20ml

€5,99 €6,89
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8711596578072
Informatie

De A. Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol is een medisch hulpmiddel op basis van 100% natuurlijke ingrediënten dat helpt bij neusverkoudheid, verstopte neus en loopneus. Het helpt de zwelling van het neusslijmvlies te verminderen waardoor je vrijer kunt ademen. De spray is met name goed te gebruiken op momenten dat je wel wat verlichting aan neus en luchtwegen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld s'nachts als je wilt slapen.

  • Helpt snel weer vrijer te ademen.
  • Op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Bij neusverkoudheid, verstopte neus en loopneus.
  • Is een zoutoplossing met menthol.

Gebruik

3-5x daags 1 tot 2x sprayen per neusgat. Voor gebruik schudden en dopje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon rechtop houden. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Eucalyptusolie (Eucalyptus globulus oleum), pepermuntolie (Mentha piperita oleum), echte kamilleolie (Chamomilla recutita oleum). Deze ingrediÎnten zijn verwerkt in een pH-gebufferde fysiologisch zoutoplossing (zuiver water, natriumchloride (NaCl), dinatriumwaterstoffosfaat- 12H2O, natriumdiwaterstoffosfaat- 2H2O), sorbitol en PEG-40 gehydrogeneerde castorolie.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Cinuforce neusspray kan, voor zover bekend, overeen- komstig de aangegeven dosering tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Zonder onderbreking maximaal 30 dagen te gebruiken. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Na opening is het product nog 12 weken houdbaar.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »