A.Vogel Cinuforce stoomdruppels 20ml

€7,79
Staffelkorting
  • Bestel 2 voor €7,01 per stuk en bespaar 10%
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8711596253016
Informatie

Wat doen Cinuforce stoomdruppels van A. Vogel?

De Cinuforce stoomdruppels zorgen ervoor dat je weer opgelucht kunt ademhalen. Dit omdat de natuurlijke stoffen van de Cinuforce stoomdruppels goed zijn voor de neus en luchtwegen. Voorheen werd Cinuforce stoomdruppels Po-Ho olie genoemd. Doordat het een 100% natuurlijk middel is kun je het zonder problemen meerdere malen per dag en langere tijd achtereen gebruiken.

Welke bestanddelen zitten er in de Cinuforce stoomdruppels van A. Vogel?

Al eeuwenlang is bekend dat er planten zijn die een zeer gunstige uitwerking hebben op de luchtwegen van de mens. Dit zijn ondermeer de etherische oliën van de pepermuntplant, eucalyptus en de jeneverbes. De Cinuforce stoomdruppels bestaat voor 100% uit natuurlijke stoffen en kan dan ook zonder problemen langere tijd achtereen gebruikt worden.

Dosering

Voeg een paar keer per dag 3 - 5 druppeltjes toe aan een schaal met heet water of kamillethee, buig het hoofd over de schaal, drapeer een handdoek over het hoofd en de schaal en inhaleer zoveel mogelijk via de neus.

Dit product is een voedingssupplement. Lees voor gebruik altijd de aanwijzingen op de verpakking en in de bijsluiter. Raadpleeg bij twijfel altijd een (huis)arts. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerd en gezond voedingspatroon.

Ingrediënten

Etherische oliën van pepermunt (Mentha piperita), eucalyptus (Eucalyptus globulus), jeneverbes (Juniperus communis), karwij (Carum carvi) en venkel (Foeniculum vulgare).

Waarschwingen

Niet innemen! Niet in de directe omgeving van neus en ogen aanbrengen. Niet toepassen bij kinderen jonger dan 4 jaar en niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »