Coldner keelspray 30ml

€13,39 €14,95
Op voorraad (99 Producten)
2-5 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8717344390309
Informatie

Coldner Keelspray is een beschermende spray met natuurlijke bestanddelen om het keelslijmvlies te verzachten. De spray zorgt ervoor dat Irritaties en de verschijnselen van een keelinfectie worden tegengegaan door een laag die de spray aanbrengt en zo het hechten van bacteriën en virussen lastiger maakt. De bacteriën en virussen worden via de normale route via de maag onschadelijk gemaakt in plaats van ziekte te veroorzaken. De spray heeft het grootste effect als deze direct wordt gebruikt, zodra de eerste symptomen opspelen. Inhoud: 30 ml, genoeg voor circa 200 sprays.

Gebruik
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Schudden voor gebruik. Spray tweemaal diep in de keel elke 2 – 3 uur. Maximaal 8 sprays per dag. Gebruik Coldner niet langer dan 30 aaneengesloten dagen. Wordt de spray voor langer dan een dag niet gebruikt, spoel dan de spuitkop de eerstvolgende keer af met lauw water om enig residu te verwijderen dat de spray kan blokkeren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingrediënten
Water, xylitol, sodium cyclamate, sodium octanoate, dextran, lime aroma, λ-carrageenan, sodium citrate, marshmallow aroma and citric acid.

Waarschuwingen
Buiten zicht en bereik van kinderen houden en bij een temperatuur tussen 5 – 25 ̊ Celsius bewaren. Gebruik Coldner niet in geval in geval van allergie of overgevoeligheid voor een van de ingrediënten; bij moeite met slikken; op kinderen jonger dan 4 jaar. Coldner is veilig voor gebruik zonder bijwerkingen zolang gebruikt volgens deze instructies. Overmatig gebruik kan laxerend werken. Let op! Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Niet gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum, zie onderzijde. Voor persoonlijk gebruik: niet delen onder meerdere personen. Gebruik Coldner niet langer dan 30 aaneengesloten dagen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »