Cys-Control Forte 14sach

€19,95
Op voorraad (99 Producten)
2-5 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8715345004553
Informatie

Arkopharma Cys-Control Sachets Forte is een medisch hulpmiddel om urineweginfecties zoals een blaasontsteking te behandelen en herhaling te voorkomen. Het voorkomt dat bepaalde E-coli bacteriën zich aan de wanden van de urinewegen hechten. Hierdoor blijven de bacteriën niet in de blaas achter maar worden er met de urine uitgeplast. Elke verpakking Cys-control® sachets Forte bevat precies de juiste effectieve dosering die moet worden toegediend.

 

Gebruik
Om een blaasontsteking doeltreffend te bestrijden dienen de Cys-control® sachets Forte gedurende 7 dagen als kuur te worden ingezet. Elke ochtend en elke avond 1 sachet oplossen in een groot glas lauw water en opdrinken.

Ingrediënten
Maltodextrine-D-Mannose (2000 mg) - Extract van de Cranberry vrucht Vaccinium macrocarpon Ait. (263 mg waarvan 36 mg proanthocyaniden) - Extract van de bloeiende Struikheide top (Colluna vulgaris (L) Hull) (250 mg) - Natuurlijk aroma (Citrus Limon (L) Burm. f) - Zoetstof geetraheerd uit stevia stviolglycosiden.

Waarschuwingen
Indien u bloedverdunners van het type Vitamine K remmers gebruikt dient u eerst uw arts te raadplegen. Langdurig gebruik van cranberry is niet aanbevolen voor personen die last hebben van nierstenen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Koel en droog bewaren.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »