Dr Original Elektronische voetvijl 1st

€19,95
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8718627801888
Informatie

Elektronische voetvijl

De Dr. Original Elektronische Voetvijl is er voor het verwijderen van eelt. De vijl (roller) is te vervangen. Er zijn grove en standaard vijlen verkrijgbaar. De voetvijl werkt op 4 AA batterijen.

Gebruik
Gebruiksinstructie:
Verwijder voor gebruik de beschermkap. Zorg ervoor dat de roller stevig op de juiste positie van het apparaat is bevestigd. Gebruik de Elektronische Voetvijl niet zonder roller of wanneer de roller niet vastzit.

Druk op de aan/uit knop om het product aan te zetten en de Elektronische Voetvijl start op lage snelheid. Bij gebruik voor de eerste keer, raden wij aan om te starten met de lage snelheid. Hogere snelheid kan worden ingesteld. Beweeg het apparaat voorzichtig over de gewenste plekken op je voet om harde huid, dode huid en eelt te verwijderen.

Na het verwijderen van eelt, het apparaat uit zetten. Controleer of je het gewenste resultaat hebt bereikt. Wanneer dit niet het geval is, kun je het eelt voorzichtig opnieuw met de Elektronische voetvijl behandelen.

Waarschuwing: Gebruik het apparaat niet langer dan 3-4 seconden op dezelfde plek. Stop met behandelen wanneer de huid ontstoken aanvoelt.

Veeg of spoel je voeten schoon na gebruik van het apparaat. Breng tenslotte een voeten creme aan voor het beste resultaat.

Gebruik het apparaat niet langer dan 3-4 seconden op dezelfde plek. Stop met behandelen wanneer de huid ontstoken aanvoelt.

Fabrikant
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »