Ellaone 30 mg filmonhulde tablet 1tb

€21,79
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 3663555001136
Informatie

EllaOne Noodanticonceptie Tablet is een morning-afterpil die de ovulatie uitstelt na onbeschermde gemeenschap of wanneer uw anticonceptiemethode gefaald heeft, zodat een zwangerschap wordt voorkomen. EllaOne is het meest effectief indien u het zo snel mogelijk inneemt, liefst binnen 24 uur na onbeschermde gemeenschap. Slik de tablet in ieder geval binnen 120 uur (5 dagen) na de onbeschermde geslachtsgemeenschap.

Dosering
Neem 1 tablet, zo spoedig mogelijk en niet later dan 5 dagen (120 uur) in nadat u onbeschermde geslachtsgemeenschap heeft gehad of nadat de anticonceptiemethode die u heeft gebruikt, heeft gefaald.

Als u binnen 3 uur na het innemen van de tablet braakt (misselijk bent en overgeeft), neem dan zo spoedig mogelijk een nieuwe tablet in.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Na het innemen van EllaOne is het normaal dat uw volgende menstruatie een paar dagen te laat is. Als uw menstruatie echter meer dan 7 dagen te laat is, als de menstruatie ongewoon licht of ongewoon zwaar is, of als u symptomen ondervindt zoals buikpijn (maagpijn), gevoelige borsten, braken of misselijkheid, kunt u zwanger zijn. U dient onmiddellijk een zwangerschapstest te doen. Als u zwanger bent, is het belangrijk dat u naar uw arts gaat. Gebruik EllaOne niet als uw gewone anticonceptiemethode. De noodpil is een back-upmethode om zwangerschap te voorkomen en mag maar nu en dan gebruikt worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Dit is een geneesmiddel:

Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »