Fluimucil 200 mg suikervrij 20 bruistabletten

€6,49
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8717056280004
Informatie

Fluimucil 200 mg bruistabletten kunnen worden gebruikt bij vastzittende hoest en vastzittend slijm, ter vergemakkelijking van het ophoesten indien dit door taai slijm wordt bemoeilijkt.

Geneesmiddel.

De suikervrije bruistabletten hebben een frisse citrussmaak.

De werkzame stof in Fluimucil is acetylcysteïne. Het slijmoplossende effect hiervan is in het begin van de jaren ’60 bekend geworden. Vastzittende hoest en vastzittend slijm kunnen beide verschijnselen zijn van een verkoudheid. Slijm wordt gevormd doordat moleculen door middel van disulfidebruggen aan elkaar geschakeld worden. Hierdoor kunnen hele grote moleculen ontstaan, ook wel macromoleculen genoemd. Des te meer schakels er ontstaan, des te stropiger wordt het slijm. Acetylcysteïne zorgt ervoor dat de schakels verbroken kunnen worden, waardoor het slijm minder stropig wordt.

Samenstelling:
Fluimucil bevat als werkzame stof: acetylcysteïne.
Daarnaast bevat Fluimucil 200 mg bruistabletten de volgende hulpstoffen: 20 mg aspartaam, 
natriumbicarbonaat (E500), citroenzuur  (E330), aspartaam (E951), citroensmaak.

Gebruik:
Volwassenen en kinderen ouder dan 7 jaar: 3 maal daags 1 bruistablet
Kinderen van 2 tot 7 jaar: 2 maal daags 1 bruistablet

De bruistablet kan worden opgelost in een half glas water. Nadat de tablet is opgelost, dient het direct te worden opgedronken.

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Fluimucil® bevat acetylcysteïne. Fluimucil 200 mg bruistabletten zijn gecontra‑indiceerd voor gebruik bij kinderen onder 2 jaar.

Fabrikant:
Zambon Nederland B.V.
Basicweg 14B
3821 BR Amersfoort

Dit is een geneesmiddel:

Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »