Fluimucil Fluimucil Pastille 200mg Zuigtabletten 20ST

€7,05
Op voorraad
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Algemeen
Fluimucil Pastille 200mg helpt bij aandoeningen van de luchtwegen, waarbij vastzittend slijm de toestand verergert of het herstel hindert, zoals astma, bronchitis (ontsteking van het slijmvlies van de luchtpijp), emfyseem, mucoviscidose (taaislijmziekte) en bij bronchiëctasieën (langdurige verwijding van een vertakking van de luchtpijp). Ook helpt het bij verkoudheid en irritantia (tabak, luchtverontreiniging, airco).

De actieve stof acetylcysteïne breekt taai, vastzittend slijm af, zodat het dun vloeibaar wordt en gemakkelijk kan worden opgehoest. Acetylcysteïne is bovendien een afgeleide van het natuurlijke aminozuur cysteïne. Cysteïne wordt gebruikt voor de opbouw van glutathion. Glutathion vangt vrije radicalen weg. Door gebruik van acetylcysteïne kan een tekort aan glutathion worden aangevuld.

Dosering

Volwassenen en kinderen ouder dan 7 jaar: Driemaal daags 1 zuigtablet.
Kinderen van 2 tot 7 jaar: Tweemaal daags 1 zuigtablet. 
De zuigtablet in de mond laten smelten en daarna pas doorslikken.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

 

Waarschuwingen
Fluimucil Pastilles mogen niet worden gebruikt bij overgevoeligheid voor acetylcysteïne en bij kinderen en vrouwen met fenylketonurie (fenylketonurie is een bepaalde aangeboren afwijking in de stofwisseling). Voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding raadpleeg uw huisarts of apotheker.

EAN: 8717056280035

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...