Vitalize Foliumzuur 400 mcg 90 tabletten

€9,95
Op voorraad (99 Producten)
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8717344376044
Informatie

Vitalize Foliumzuur is een goede aanvulling voor vrouwen met een kinderwens of die zwanger zijn. Foliumzuur is belangrijk in de 4 weken voor en 10 weken na de conceptie. Het draagt bij tot de groei van de placenta en de ontwikkeling van de ongeboren baby.

Een lage folaatstatus is een risicofactor voor het ontstaan van een open rµggetje bij de zich ontwikkelende baby. Foliumzuur suppletie verhoogt de folaatstatus van de moeder. Met slechts 1 tablet per dag krijg je de door Gezondheidsraad aanbevolen dagdosering van 400 µg (microgram) binnen.

Vitalize Foliumzuur heeft meerdere effecten voor de gezondheid. Je kunt foliumzuur (vitamine B11) ook inzetten bij vermoeidheid en in spannende tijden voor geestelijke energie en een normaal concentratievermogen. Kijk voor nog meer toepassingen onder het kopje: Waar is foliumzuur goed voor?

Aan Vitalize Foliumzuur zijn geen onnodige stoffen toegevoegd. Het bevat foliumzuur in de vorm van 5-MTHF Quatrefolic®. Deze gepatenteerde vorm is op dit moment de meest actieve vorm van foliumzuur die verkrijgbaar is.

Het voordeel van foliumzuur in een actieve vorm is dat deze goed opneembaar is in het lichaam en hierdoor direct beschikbaar is. Er is geen omzetting in het lichaam nodig.

  • Belangrijk bij een kinderwens en tijdens de zwangerschap
  • Actieve vorm van foliumzuur: folaat 5-MTHF Quatrefolic ®
  • Ondersteunt de groei van de foetus tijdens de zwangerschap
  • Helpt om vermoeidheid te verminderen

Waarom foliumzuur bij kinderwens/ zwangerschap?
Foliumzuur ondersteunt een gezonde zwangerschap. Vanwege de effecten op de ontwikkeling van het ongeboren kind is het advies van de Gezondheidsraad bij een kinderwens en tijdens de zwangerschap om dagelijks 400 µg (microgram) foliumzuur in te nemen.

Foliumzuur draagt o.a. bij tot de vorming van de placenta en de ontwikkeling van de ongeboren baby. Daarnaast verhoogt foliumzuursuppletie de folaatstatus van aanstaande moeder. Een lage folaatstatus is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende baby.

Wanneer starten met foliumzuur?
Je kunt Vitalize Foliumzuur gebruiken vanaf het moment dat er een kinderwens is. Zo bereid je je lichaam optimaal voor op een zwangerschap en verhoog je de folaatstatus. Foliumzuur is in deze fase goed voor de celdeling en draagt bij tot de weefselgroei van de foetus.

Vitalize Foliumzuur kun je voor een onbeperkte periode innemen.

Hoelang foliumzuur gebruiken?
Foliumzuur is een belangrijke vitamine gedurende de zwangerschap. Vul in ieder geval gedurende de eerste 10 weken van de zwangerschap de dagelijkse voeding aan met een vitamine B11-supplement. Met de Vitalize Foliumzuur krijg je de door de Gezondheidsraad aanbevolen hoeveelheid van 400 µg (microgram) eenvoudig binnen. Slechts 1 tablet per dag.

Gebruik
Neem één tablet Vitalize Foliumzuur per dag in. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met wat water. Dit supplement kan voor een onbeperkte tijd worden gebruikt. Vitalize Foliumzuur is geschikt voor vegetariërs.

Samenstelling

Dagdosering

RI**

Foliumzuur (Vitamine B11, als 5-MTHF Quatrefolic ®)

400 µq

200%

* Dagelijkse dosering op basis van 1 tablet
** RI = Referentie innameIngredienten
Mc cellulose (vulmiddel), calciumzouten van vetzuren (lubricant), siliciumdioxide (antiklontermiddel), vitamine B11 (5-MTHF Quatrefolic ®)Allergie informatie
Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »