Vapona Green Action Elektrische Parfum Verstuiver 1 Stuk

€9,99
Op voorraad (99 Producten)
1-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 5410091748166
Informatie

Vapona Green Action Elektrische Parfum Verstuiver is een interieurparfum met 5 natuurlijke essentiële oliën, het houdt muggen op afstand. De 5 natuurlijke essentiële oliën zijn eucalyptus, citroengras, rozemarijn, citroen en lavendel. Het parfum bestaat voor 22 mg/ml uit essentiële oliën, waarvan 63% uit citronella.

Bij een gebruik van 8 uur per dag, kan je tot wel 45 dagen genieten van de heerlijke geur. Als de verstuiver leeg is kan je deze makkelijk hervullen met de vloeibare navulling of een tablet. De verpakking is gemaakt met 90% gerecycleerd papier en de fles is gemaakt van 100% recycleerbaar plastic.

Gebruik

1. Verwijder de dop van de navulling en monteer hem aan de verstuiver.

2. Sluit het apparaat aan op een 220-230V stopcontact.

3. Bij het gebruik van een navultablet: haal de tablet uit de verpakking en plaats hem in de verstuiver. Gebruik geen vloeibare vulling tegelijk met een tablet.

Ingrediënten
Linalol, citral, linalyl acetate, 3.7-dimethyl-6-octenal, gerianol, citronellol.

Waarschuwingen

Gebruik alleen de verstuiver die op het etiket zijn aangegeven. Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchtverfrissers kunnen goede schoonmaakgewoonten niet vervangen. Na gebruik de ruimte ventileren. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. 

Vermijd het direct inademen van stof. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. Bij contact met de huid met veel water wassen, bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water. Vermijd het inademen van stof. Beschermende handschoenen/oogbescher

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...