Blue Wonder Groene aanslag reiniger 750 ml

€3,29 €3,49
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8712038003435
Informatie

Voor muren, terrassen, schuttingen e.d.

TOEPASSING

Verwijdert groene aanslag. Breng aan, laat 36 uur intrekken, spuit af en weg groene aanslag! Toepasbaar op muren, daken, ramen, tegelpaden, flagstones, grafzerken, caravan, tuinmeubilair, hout, kunststof, glas enz.

GEBRUIKSAANWIJZING
Ter verwijdering van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen.
 Grondig spuiten of borstelen met een oplossing van 5% van dit middel (5 L op 100 liter water). Zorg dat het oppervlak daarna minimaal 36 uur droog blijft. Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben. Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen. Op schone ramen spuiten met een oplossing van 5% van dit middel (5 L op 100 liter water). In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan. Indien ramen (o.a. platglas) met de hand worden schoongemaakt (afschrobben) kan volstaan met een oplossing van 3% (300 mL per 10 liter water).

Ter verwijdering en ter voorkoming van groene aanslag op muren, daken, tegelpaden, flagstones en grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen e.d. Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 5% van dit middel (500 ml op 10 liter water). Niet naspoelen. Niet op planten spuiten of gieten. Houd huisdieren weg van de behandelde plekken, zolang deze vochtig zijn. Opmerking: Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »