True Freshness

Haal de frisse lucht van de natuur in huis! Een fris huis betekent een frisse start van de dag. Vanuit deze gedachte is de nieuwste geurlijn van Bolsius ontwikkeld. Drie populaire geproducten, verkrijgbaar in twee verschillende frisse geuren.

Geen producten gevonden...

Haal de frisse lucht van de natuur in huis!

Een fris huis betekent een frisse start van de dag. Vanuit deze gedachte is de nieuwste geurlijn van Bolsius ontwikkeld. Drie populaire geproducten, verkrijgbaar in twee verschillende frisse geuren.

De introductie van deze collectie wordt door Bolsius vanaf week 39 ondersteund met TV reclames op landelijke televisiezenders.

Neutraliseert vieze luchtjes
Met de toevoeging van de FRESHPLEX™ technologie neutraliseren de geurproducten ook vieze geurtjes. Hierdoor blijft de kamer langer fris en is het binnen weer aangenaam toeven.

Goed voor mens en planeet
De True Freshness collectie is gemaakt met liefde voor mens en planeet. Dus geen palmolie en dierlijk vet, wel met plantaardige wax en natuurlijke extracten. De kaarsen en theelichten zijn voorzien van een katoenen lont. Bovendien gebruikt Bolsius alleen Europese wax - om belasting van het milieu door onnodig transport van grondstoffen te voorkomen. De moderne consument zal dit alles zeker waarderen!

Geur Fresh Linen
Stel je de geur voor van vers gewassen lakens met een hint van Citrus en koele, frisse bloemtonen. Aan deze geur zijn FRESHPLEX™ moleculen toegevoegd. Het gevolg is een lekkere, frisse geur in huis.

Geur Fresh Breeze
Stel je een frisse bries van citrus voor met een zweem van fruit en warme houtnoten. Aan deze geur zijn FRESHPLEX™ anti-tabak moleculen toegevoegd. Zo houdt je eenvoudig de kamer lekker fris en schoon. Ook als er gerookt is.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »