Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid 10 capsules

€1,89
Op voorraad (99 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8712755213445
Informatie

De Leidapharm Ibuprofen 200mg Liquid behoort dat een groep geneesmiddelen die niet steroïde ontstekingsremmers worden genoemd. De geneesmiddelen bieden verlichting door de reactie van het lichaam op pijn en hoge temperatuur te veranden. Dit middel breekt makkelijk af in het lichaam en de werkzame stof wordt makkelijk geabsorbeerd in het lichaam om snel bij de pijnlijke plek te komen. Dit middel wordt gebruikt voor korte-termijn behandeling van lichte tot matige pijn. 

Dosering

Neem 1 of 2 capsules in met water. Neem indien nodig extra doses van 1 of 2 capsules, maar een totale dosis van 6 capsules in elke periode van 24 uur NIET overschrijden. Voor de dosis van 200 mg dient de periode tussen twee innames niet minder dan 4 uur te zijn,voor de dosis van 400 mg dient het niet minder dan 6 uur te zijn.

Kinderen vanaf 20 kg (rond 6 jaar oud) tot 39 kg lichaamsgewicht: dit middel dient alleen te worden gebruikt voor kinderen met ten minste 20 kg lichaamsgewicht. De maximale totale dagelijkse dosis ibuprofen is 20-30 mg per kg lichaamsgewicht,verdeeld in 3 tot 4 enkele doses. De maximaal aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Neem in een periode van 24 uur niet meer dan 30 mg/kg ibuprofen. De periode tussen twee innames dient niet minder dan 6 uur te zijn.

Let op
Dit is een geneesmiddel:

Er geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »