Orthica Orthica Orthiflor Original 60 capsules

€26,99
Op voorraad (99 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Orthica Orthiflor Original is een probiotica voor dagelijks gebruik, met negen verschillende bacteriestammen. Er is Pro-Motor toegevoegd zodat de bacteriën in het zure milieu in de maag overleven. Orthiflor Original bevat 20 keer meer bacteriën dan Orthiflor Basic. De capsules zijn vrij van gluten, lactose en soja en zijn geschikt bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding.

 

Het heeft de voorkeur om probiotica in te nemen op een lege maag. Als de maag leeg is, zijn de probiotica bacteriën korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Die sappen zijn natuurlijk nuttig voor de vertering, maar ze verlagen de overlevingskans van de bacteriën in het product. Wacht na het innemen van het supplement een half uurtje met eten, anders worden deze sappen alsnog geactiveerd. 

  • Probiotica voor dagelijks gebruik
  • Met 9 verschillende bacteriestammen
  • Bevat 20 keer meer bacteriën dan Orthiflor Basic
  • Met Pro-Motor voor een grotere overlevingskans van bacteriën
  • Geschikt bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
  • Vrij van gluten, soja en lactose. 

Dosering

De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag. De maximale dosering is 3 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De inhoud van de capsule (s) toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken.

 

EAN: 8714439570264

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »