Orthica Orthica Orthiflor Plus 10 sachets

€18,40
Op voorraad (99 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Orthica Orthiflor Plus is een uitgebreide probioticamix met 10 verschillende bacteriestammen. Het is een probioticum-kuur voor 10 dagen en elke dosering zit in een sachet verpakt, erg handig voor op reis! Orthiflor Plus bevat ook fructo-oligosachariden, ofwel prebiotica.

 

Het heeft de voorkeur om probiotica in te nemen op een lege maag. Als de maag leeg is, zijn de probiotica bacteriën korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Die sappen zijn natuurlijk nuttig voor de vertering, maar ze verlagen de overlevingskans van de bacteriën in het product. Wacht na het innemen van het supplement een half uurtje met eten, anders worden deze sappen alsnog geactiveerd.

  • Probiotica kuur voor 10 dagen
  • Met 10 verschillende bacteriestammen
  • Poeder verpakt in sachets
  • Handig voor op reis
  • Vegetarisch
  • Vrij van gluten, soja en lactose. 

Dosering

De aanbevolen dosering is 1 sachet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Kinderen van 4 tot 12 jaar maximaal 1 sachet per dag. De maximale dosering is 2 sachets per dag.

 

Het poeder toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken.

 

EAN: 8714439570417

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »