A.Vogel Passiflora Rust En Balans 30 tabletten

€11,50 €12,99
Op voorraad (99 Producten)
1-7 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8711596587692
Informatie

A.Vogel Passiflora Rust En Balans bevat een krachtige combinatie van kruiden en mineralen. Passiebloem helpt bij innerlijke onrust, Citroenmelisse en Valeriaan bij stemmingswisselingen, Magnesium helpt bij prikkelbare gevoelens en vermoeidheid. En tenslotte helpt Zink evenwichtig te blijven in stress-situaties.

In periodes van stress of spanning is het niet altijd vanzelfsprekend om emotioneel in balans te blijven. Het kan leiden tot innerlijke onrust, stemmingswisselingen, prikkelbare gevoelens, vermoeidheid en een minder vrolijk en opgewekt gevoel.

Let op! Dit product heette voorheen A.vogel Passiflora Emotionele Balans. De naam en verpakking zijn veranderd, maar de samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven!

 

Gebruik
2x daags 1 tablet met water innemen.

A.Vogel Passiflora Rust En Balans is gerust langdurig te gebruiken, maar u kunt ook op elk gewenst moment stoppen.

Ingrediënten
Plantenextracten: passiebloem (Passiflora incarnata) 3,3%, citroenmelisse (Melissa officinalis), valeriaan (Valeriana officinalis); trimagnesiumdicitraat; vulstof (gesiliceerde microkristallijne cellulose, dicalciumfos- faat, silica); verstevigingsmiddel (acacia, natriumcar- boxymethylcellulose); glansmiddel (magnesiumstea- raat); zinkcitraat.

Een dagdosering van 2 tabletten bevat 187,5 mg magnesium (50% ADH*) en 1,5 mg zink (15% ADH*), en de inhoudsstoffen van in totaal 4186 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 1 tablet = 1200mg

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...