Vitalize Probiotica kids-baby 60 doseringen

€24,95
Op voorraad (99 Producten)
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8717344372930
Informatie

Probiotica zijn levende darmbacteriën, die via de maag in de darmen terecht komen. De probioticamix in Probiotica Kids is speciaal samengesteld voor kinderen van 0 tot 18 jaar. De mix bevat naast 2 Bifidobacterium stammen, 3 Lactobacillus stammen ook Lactospore® en Digezyme®. De lactase in Digizyme® bevordert de spijsvertering, waaronder de afbraak van lactose. 

Door de poedervorm en neutrale smaak is Probiotica Kids eenvoudig te mengen door de (fles)voeding. Een maatschepje wordt meegeleverd in de verpakking, zodat de dagelijkse dosering eenvoudig is af te meten. Probiotica Kids kan voor een onbeperkte periode worden gebruikt en hoeft niet gekoeld bewaard te worden.

  • Speciaal voor kinderen. Geschikt voor pasgeborene en baby’s.
  • Probioticamix met 5 actieve bacteriestammen.
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Vrij van lactose en gluten.
  • Eenvoudig te mengen door de (fles)voeding

Gebruik bij pasgeborene en baby’s

Probiotica Kids is geschikt voor pasgeborene en baby’s. We adviseren om bij pasgeborene en baby’s tot 1 jaar de dosering op te bouwen. Starten met een mespuntje. Dit mengen met de (fles)voeding of lauwwarm water. De dagdosering kan verhoogd worden naar 1 gram. 


Gebruik kinderen vanaf 1 jaar

Vanaf 1 jaar eenmaal daags 1 maatschepje (+- 1,4 gram) vermengen met water, yoghurt of lauwwarme melk. Bij voorkeur op de nuchtere maag innemen. 

Gebruik bij zwangerschap

Probiotica Kids is uitermate geschikt voor zwangeren. Voor een goede start kan de aanstaande moeder in het laatste trimester van de zwangerschap Probiotica Kids innemen in een dagelijkse dosering van 2 tot 4 maatschepjes. 

Probiotica Kids bevat geen gluten, gist, lactose, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs. 

Ingredienten:

Maltodextrine, mix van 5 probiotica, Lactospore®, Digezyme®.

Allergie informatie

Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »