Roter Hoestdrank Voor Alle Hoest 180ML

€11,29
Op voorraad (99 Producten)
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8713304951627
Informatie

Algemeen
Roter Hoestdrank Voor Alle Hoest is geschikt voor de behandeling van zowel een droge als een vastzittende hoest, doordat de drank zo is samengesteld dat de bovenste luchtwegen door het slijmvlies worden gehydrateerd, gesmeerd en beschermd. Op deze manier vermindert de irritatie en zorgt de verzachtende werking tevens voor verlichting. De formule zorgt er bovendien voor dat het eventueel aanwezige slijm vloeibaarder wordt, waardoor u het makkelijk op kunt hoesten en bijdraagt aan het herstel van het fysiologische evenwicht.

Roter Hoestdrank Voor Alle Hoest is verrijkt met diverse plantenextracten met beschermende slijmstoffen en harsen, als weegbree, kaasjeskruid, heemst, vlierbes en calendula. Door de aanwezigheid van de slijmstoffen wordt het slijmvlies beschermt en wordt de werking van de bovenste luchtwegen optimaal bevordert.

Dosering
Neem 2 keer per dag 15 ml hoestdrank. Gebruik het bijgeleverde maatdopje.
Schudden voor gebruik. De dop goed sluiten na gebruik.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor onder de 18 jaar. Vanwege de hoeveelheid plantenextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit. Koel en droog bewaren, uit de buurt van licht en warmtebronnen. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum. Na openen dient het product binnen 3 maanden gebruikt te worden.
 

EAN: 8713304951627
 
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...