Teva Trachsil Honing & Citroen Zuigtabletten 24 Stuks

€6,49
Op voorraad (99 Producten)
3-5 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8711218980436
Informatie

Dit middel bevat amylmetacresol en 2,4-dichloorbenzylalcohol – beide ontsmettende (desinfecterende) stoffen en lidocaïnehydrochloride – een plaatselijk pijnstillende stof voor de keel. Dit middel is geïndiceerd voor de lokale verlichting van symptomen van een zere keel bij volwassenen en jongeren van 12 jaar en ouder.
   
Wordt uw klacht na 2 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger* Neem dan contact op met uw arts.

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.  

Dosering

Dosering Volwassenen en adolescenten van 12 jaar en ouder: Eén zuigtablet iedere 2-3 uur en indien nodig tot maximaal 8 zuigtabletten in een periode van 24 uur (maximaal 4 zuigtabletten voor kinderen). Pediatrische patiënten Dit geneesmiddel dient niet te worden gebruikt door kinderen onder de 12 jaar.

Wijze van toediening

Wijze van toediening Voor oromucosaal gebruik. Laat de zuigtablet langzaam oplossen in de mond, maar niet in de wangzak. Gebruik dit geneesmiddel niet voor de maaltijd of voor het drinken. Langdurig gebruik van dit geneesmiddel gedurende meer dan 5 dagen wordt niet aanbevolen

Contra-indicaties

Overgevoeligheid voor de werkzame stoffen of voor één van de in rubriek 6.1 vermelde hulpstoffen. Vanwege de lidocaïne die dit product bevat is het gecontra-indiceerd voor kinderen onder de 12 jaar

Dit is een geneesmiddel:

Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »