Xiromed Minoxidil 2% bij haaruitval

€18,95
Op voorraad (97 Producten)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8719689160869
Gerelateerde producten
Informatie

Minoxidil Xiromed 20 mg, 60 ml wordt gebruikt bij de behandeling van haarverlies bij mannen en vrouwen (alopecia androgenetica). Het geneesmiddel bevordert de haargroei en stabiliseert de haaruitval. De werkzame stof van het middel is minoxidil. Elke ml oplossing bevat 20 mg minoxidil.

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter.

Xiromed Minoxidil 20mg is een oplossing voor cutaan gebruik. Het wordt gebruikt bij de behandeling van haaruitval volgens het mannelijke patroon en volgens vrouwelijke patroon (alopecia androgenetica).

Haaruitval volgens het mannelijk patroon is te herkennen aan een kale kruin waarbij er een rand van haar overblijft rondom uw hoofd. Haaruitval volgens het vrouwelijk patroon is te herkennen aan dunner worden van het haar of haaruitval bij de scheiding.

Gebruik
Gebruik dit geneesmiddel precies zoals geadviseerd of zoals beschreven in de bijsluiter. De aanbevolen dagelijkse dosering is 2 maal daags 1 ml (10 verstuivingen bij gebruik van de doseerpomp). De maximale dagelijkse dosering is 2 ml.
Als vrouw moet je na gebruik extra zorgvuldig je handen wassen. Als het middel in contact komt met andere delen van het lichaam, bestaat het risico op haargroei op andere delen van het lichaam.

Stoffen
- De actieve stof in dit middel is minoxidil. Elke ml oplossing bevat 20 mg minoxidil. Een ml oplossing is gelijk aan 10 verstuivingen.
- De andere stoffen (hulpstoffen) in dit middel zijn ethanol 96%, propyleenglycol, en gezuiverd water.

Waarschuwingen
Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Niet geschikt voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en niet geschikt voor mensen ouder dan 65 jaar. Gebruik dit middel niet als je allergisch bent voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Gebruik dit middel binnen 30 dagen na eerste opening. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Let op: van dit product kunt u er maximaal 5 tegelijk van afnemen.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit is een geneesmiddel:

Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »