Remescar Kraaienpootjes Crème 8ml

€36,99
Op voorraad (250 Producten)
3-5 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 5425012532328
Informatie

Remescar Kraaienpootjes Crème 8ml

Remescar Kraaienpootjes Crème helpt kraaienpoten al na het eerste gebruik te verminderen. Een doeltreffende formule met de revolutionaire eWRINK-technologie die direct inwerkt op de huidstructuren rondom de ogen. De gevoelige, delicate huid rondom de ogen wordt opnieuw strakker. Dankzij het gebruik van plantsiliconen, kleimineralen, fytosachariden en geconcentreerde glucosidedeeltjes worden rimpels en de zogenaamde kraaienpootjes opgevuld. De huid oogt jonger en strakker, je straalt als nooit tevoren! 

 

Eigenschappen

  • In slechts enkele minuten zichtbaar resultaat
  • Al na het eerste gebruik effectief
  • Klinisch bewezen

Gebruik

  • Voor het gebruik was je eerst het gezicht grondig met water, dep het vervolgens droog. Bij het gebruik van een reguliere dagcrème is het belangrijk deze eerst volledig te laten intrekken alvorens je Remescar Kraaienpootjes Crème aanbrengt. 
  • Vervolgens breng je de crème aan op de vingertop, slechts ter grootte van een rijstkorrel. Minder crème biedt onvoldoende werking, terwijl teveel crème kan leiden tot irritatie rondom de ogen. 
  • Wrijf de crème tussen 2 wijsvingers totdat de substantie kleurloos wordt. Zorg dat de creme zijn vochtige structuur blijft behouden, wanneer dit niet het geval is een beetje extra crème toevoegen. 
  • Vervolgens de Remescar crème voorzichtig aanbrengen aan de zijkant van het oog. Wrijf met een tappende beweging de crème in de huid, totdat deze volledig is opgenomen. 
  • Voor het beste resultaat is het aangeraden om gedurende 2-3 minuten de gezichtsuitdrukking neutraal te laten totdat de creme geheel ingetrokken is.

Let op! 

Bij gebruik van make up op basis van olie kan de doeltreffendheid van Remescar afnemen. 

Het gebruik van Remescar Kraaienpootjes in combinatie met Remescar Wallen en Donkere Kringen is mogelijk, maar zorg dat beide crèmes niet op hetzelfde huidoppervlak wordt aangebracht in verband met irritaties.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »