Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen 10 stuks

€20,99
Op voorraad (99 Producten)
2-3 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 3870112000352
Informatie

Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen 10 stuks
De Cydonia Vijf Plantenextracten vaginaal zetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. Het helpt tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze. Dit product wordt vanwege de plantaardige ondersteunende en verzorgende kracht al jarenlang geadviseerd door gynaecologe mevrouw M. Suvalic-Barakovic.

Gebruiksaanwijzing
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de vaginaaltablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Voor de verzorging van de vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. In overleg met een arts kan de gebruiksperiode worden verlengd. Bij een droge vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. Bij twijfel over het gebruik: raadpleeg de arts.

Waarschuwing

U mag Cydonia Vijf Plantenextracten vaginaaltabletten 10 stuks niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen. Aangeraden wordt om een inlegkruisje of maandverband te dragen tijdens gebruik. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door.

Wat zijn de ingredienten van Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaaltabletten 10 stuks?

1 vaginaaltablet bevat: 600 mg Sint Jans Kruid (Hypericum Perforatum Oil), 160mg Duizendblad (Achillea Millefolium Extract), 160 mg Herderstasje (CapsellaBursa Pastoris Extract), Calendula (Calendula Officinalis Extract), 120 mg Kamille (Chamomille Recutita Extract).

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »