Domol hygiene-spray 100ml

€2,99 €6,99
Op voorraad (89 Producten)
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 4305615101002
Informatie

Productdetails:
De ideale metgezel op de weg - kijk uit naar een hygiënische en schone omgeving - met de koepelhygiënespray.

Perfect geschikt voor vliegreizen, aangezien de maximale hoeveelheid vloeistof aan boord niet meer dan 100 ml mag bedragen!

- Verwijdert 99,99% van de bacteriën, schimmels en speciale virussen in slechts 30 seconden.
- Desinfecteert betrouwbaar oppervlakken in het huishouden en op de weg
- Om ziekten en infecties te voorkomen
- Huidcompatibiliteit dermatologisch bevestigd

Effect:
In slechts 30 seconden wordt 99,99% van de bacteriën, schimmels en specifieke virussen geëlimineerd. Dit helpt te beschermen tegen infecties veroorzaakt door diarree, griep (varkens- en vogelgriep), longontsteking, MRSA, HIV, HBV en tuberculose. Ook effectief tegen norovirussen, rotavirussen, herpes simplex, het hepatitis B- en C-virus. Het is ook geschikt voor het ontsmetten van de binnenste delen van de schoenen en beschermt tegen herinfectie in het geval van de voet van de sporter.

Toepassing & Gebruik:
Spuit voorwerpen en oppervlakken volledig en laat ze 30 seconden inwerken. Het oppervlak droogt na korte tijd zonder dat er een residu achterblijft. Eventueel met een vochtige doek afvegen.

Opslag- en gebruiksvoorwaarden:
Controleer de materiaalcompatibiliteit op een onopvallende plaats. Niet geschikt voor marmer, email, messing en alcoholgevoelige oppervlakken zoals acrylglas.

Ingrediënten:
- Bevat 100 g oplossing:
- 2-propanol: 21,0 g
- ethanol: 22,0 g
- 1-propanol: 8,0 g

Leveringsomvang:
- 2x domol hygiëne spray biocide product a' 100 ml

Vervaldatum: februari 2024

LET OP:
Brandbare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Als er medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het identificatielabel bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Blijf uit de buurt van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Vermijd het inademen van stoom of aërosol. Gebruik alleen buiten of in goed geventileerde ruimtes. Draag oogbescherming. ALS IN EYES CONTACT: Spoel zachtjes met water gedurende enkele minuten. Verwijder eventuele contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Als u zich onwel voelt, bel dan een TOXISCHE INFORMATIECENTRUM/arts. Bewaren op een goed geventileerde plaats. Houd de container goed gesloten. Houd het achter slot en grendel. Gooi de inhoud/container weg bij een erkende afvalverwijderaar. Gebruik zorgvuldig biociden. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie! Bevat 2-propanol en 1-propanol.

Waarschuwingen & belangrijke informatie over biociden
Gebruik biociden zorgvuldig. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie. Biocide nr.: N-33935.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »