Dylon Pods Smoke Grey 350gr

€6,99 €9,99
Op voorraad (99 Producten)
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 3178041326605
Gerelateerde producten
Informatie

Dylon Pods Smoke Grey is textielverf voor het verven van textiel middels de wasmachine. Door de nieuwe techniek is het toevoegen van los poeder niet meer nodig. Je hoeft enkel het lipje van de capsule te verwijderen en de capsule in de wasmachine bij het textiel te plaatsen. Je gebruikt textielverf voor het verven van bijvoorbeeld lakens, gordijnen, kleding of andere stukken textiel. De verf is speciaal ontwikkeld voor het kleuren van natuurlijke weefsels in de wasmachine. De verf is niet geschikt voor textiel met een speciale coating zoals dry clean, waterafstotend enz. Ook niet natuurlijke weefsels zullen niet tot nauwelijks reageren op de verf. 

Gebruik

Dylon Pods Smoke Grey textielverf is eenvoudig in het gebruik. Voor een intens grijze kleur heb je enkel de capsule nodig. Deze capsule plaats je, nadat je het lipje hebt verwijderd, in de wasmachine. 

Vervolgens stop je het vochtige kledingstuk in de wasmachinetrommel. En leg je de bol bovenop het kledingstuk. Draag een volledig wasprogramma op 30 of 40 graden. Draai hierna nog een wasprogramma van 30 of 40 graden maar nu met wasmiddel. 

Geschikt voor katoen, linnen en viscose. Op mengingen met synthetische stoffen wordt een lichter kleurresultaat verkregen. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...