Dylon Pods Deep Violet 350g

€6,99 €9,99
Op voorraad (99 Producten)
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Gerelateerde producten
Informatie

Dylon Pods Deep Violet is textielverf voor het verven van textiel middels de wasmachine. Het toevoegen van los poeder voor een intense kleur is niet meer nodig dankzij de nieuwe technologie. Je hoeft enkel het lipje van de capsule te verwijderen en de capsule in de wasmachine bij het textiel te plaatsen. Je gebruikt textielverf voor het verven van bijvoorbeeld lakens, gordijnen, kleding of andere stukken textiel. De verf kan enkel gebruikt worden voor het kleuren van natuurlijke weefsels in de wasmachine. De verf is niet geschikt voor het verven van textiel met een speciale coating zoals dry clean, waterafstotend enz. 

Gebruik

Het gebruik van Dylon Pods Deep Violet textielverf is zeer gemakkelijk. Voor een intens paarse kleur heb je enkel de capsule nodig. Deze plaats je, nadat je het lipje hebt verwijderd, in de wasmachine. 

Vervolgens stop je het vochtige kledingstuk in de wasmachinetrommel. En leg je de bol bovenop het kledingstuk. Draag een volledig wasprogramma op 30 of 40 graden. Draai hierna nog een wasprogramma van 30 of 40 graden maar nu met wasmiddel. 

Geschikt voor katoen, linnen en viscose. Op mengingen met synthetische stoffen wordt een lichter kleurresultaat verkregen. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...