Dylon Pods Tropical Green 350g

€6,99 €9,99
Op voorraad (99 Producten)
1 dag
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 5410091739225
Gerelateerde producten
Informatie

Dylon Pods Tropical Green is textielverf voor het verven van textiel middels de wasmachine. De nieuwe technologie heeft er voor gezorgd dat het toevoegen van los poeder niet meer nodig is. Je hoeft enkel het lipje van de capsule te verwijderen en de capsule in de wasmachine bij het textiel te plaatsen. Je gebruikt textielverf voor het verven van bijvoorbeeld lakens, gordijnen, kleding of andere stukken textiel. De verf is speciaal ontwikkeld voor het verven van natuurlijke weefsels in de wasmachine. Het verven van textiel met een speciale coating zoals dry clean, waterafstotend enz. zal geen resultaat geven. 

Gebruik

Het gebruik van Dylon Pods Tropical Green textielverf is zeer gemakkelijk. Voor een intens groene kleur heb je enkel de capsule nodig. Deze plaats je, nadat je het lipje hebt verwijderd, in de wasmachine. 

Vervolgens stop je het vochtige kledingstuk in de wasmachinetrommel. En leg je de bol bovenop het kledingstuk. Draag een volledig wasprogramma op 30 of 40 graden. Draai hierna nog een wasprogramma van 30 of 40 graden maar nu met wasmiddel. 

 

Geschikt voor katoen, linnen en viscose. Op mengingen met synthetische stoffen wordt een lichter kleurresultaat verkregen. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...